Aparate Aer Conditionat

Untitled Document

Modele_speciale / Caseta


Caseta
Detalii : Aparatele de aer conditionat tip caseta sunt utilizate, in special, pentru dotarea spatiilor comerciale, putand fi instalate si in restaurante, mall-uri, hoteluri, birouri, sali de conferinte etc.

Unitatea interioara a acestor aparate, care de fapt poarta denumirea de “caseta”, este prevazuta cu patru fante de refulare, asigurand circulatia aerului rece/cald, intr-un mod uniform, in toate directiile. De asemenea, datorita acestei calitati tehnice a aparatului, timpul in care temperatura camerei ajunge la valoarea comandata este mult mai mic.

In cazul spatiilor aflate in constructii, este ideal ca aceste aparate (unitati interioare) sa se monteze incastrate in tavanul fals, oferind un aspect placut si modern interiorului.

Printre avantajele acestor tipuri de aparate se mai numara urmatoarele:

•posibilitatea racirii unei camere adiacente camerei in care este montata caseta; •functionare silentioasa raportat la puterea de racire furnizata; •ocupa un spatiu minim; •sunt usor de intretinut.

Disponibil in variante de pana la : 50000 BTU

Pentru oferta de preturi, va rugam sa ne contactati telefonic sau pe e-mail.


 

 


Warning: include(../footeer.php): failed to open stream: No such file or directory in /home3/rmon2719/public_html/aerconditionat-bistrita.ro/index1.php on line 212

Warning: include(): Failed opening '../footeer.php' for inclusion (include_path='.:/opt/alt/php56/usr/share/pear:/opt/alt/php56/usr/share/php') in /home3/rmon2719/public_html/aerconditionat-bistrita.ro/index1.php on line 212