Aparate Aer Conditionat

MONTAJ / INSTALARE APARATE DE AER CONDITIONAT

SI CLIMATIZARE BISTRITA NASAUD

   Pentru majoritatea persoanelor, care sunt in cautarea de solutii optime, de calitate in ceea ce priveste conditionarea spatiilor in care isi desfasoara majoritatea activitatilor sau in care locuiesc, alegerea firmei potrivite nevoilor lor reprezinta o decizie destul de anevoioasa, ceea ce pe multe dintre ele le determina sa abandoneze, sa renunte la crearea unui ambient confortabil si placut.

   Societatea noastra, Perfekt Air Systems, al carei principal obiectiv este reprezentat de actualizarea si imbunatatirea permanenta a tehnicilor de instalare si montaj aer conditionat si de facilitarea accesului potentialilor clienti la produsele noastre, va ofera: consultanta telefonica, consiliere tehnica de la cei mai buni profesionisti, aparate de aer conditionat de la brand-uri renumite in domeniu si solutii de montaj pentru orice tip de spatiu/incapere, service in garantie si post-garantie.

Instalare montaj aer conditionat Bistrita Nasaud

   De ce sa ne alegeti pe noi pentru a realiza instalarea aparatului dumneavoastra de aer conditionat? Pentru ca:

1. Suntem prompti;

2. Utilizam la realizarea montajelor aparatelor de aer conditionat doar materiale si scule de calitate specifice domeniului, dintre care enumeram:

* Aspiratorul industrial;

* Pompa de vid;

* Manometrele;

* Bormasinile mici si mari;

* Trusele de bercluit;

* etc.

3. Echipele noastre de frigotehnisti au o experienta de peste 10 ani in domeniu;

4. Asiguram o garantie a montajului realizat de 12 luni. Important! In cazul in care aparatul de aer conditionat este achizitonat de la firma noastra, montajul acestuia este gratuit in limita a 3 m de traseu frigorific, iar garantia acordata in aceasta situatie este de 24 luni.

5. Plata instalarii se face dupa ce aparatul de aer conditionat este montat iar pe acesta s-au facut probele de functionare.

   Daca sunteti interesati si de produsele pe care le comercializam va punem la dispozitie paginile site-ului nostru pentru a afla detalii despre caracteristicile tehnice ale acestora, iar pentru preturi aparate si montaje aer conditionat accesati link-ul oferta aer conditionat. Pentru informatii suplimentare va rugam sa ne contactati la numarul de telefon 0760.654.793 sau la adresa de e-mail climatizare@perfectinstal.ro

 

 


Warning: include(../footere.php): failed to open stream: No such file or directory in /home3/rmon2719/public_html/aerconditionat-bistrita.ro/instalare.php on line 192

Warning: include(): Failed opening '../footere.php' for inclusion (include_path='.:/opt/alt/php56/usr/share/pear:/opt/alt/php56/usr/share/php') in /home3/rmon2719/public_html/aerconditionat-bistrita.ro/instalare.php on line 192