Aparate Aer Conditionat

Sisteme de racire pentru exterior

Bistrita

Racire de exterior Bistrita Nasaud    In Bistrita, orasul cel mai mare din judetul Bistrita Nasaud, cu o populatie numeroasa, provocand foarte multa agitatie, aglomeratie si praf, pe perioada verii, in zilele caniculare, tot ce iti poti dori mai mult este, o oaza de racoare, un loc unde sa te poti relaxa si un loc in care temperatura ridicata, sa nu fie o problema pentru dumneavoastra.

   La temperaturile din atmosfera, care ajung pana la 40 gCelsius, Sistemul de racire exterior, este solutia care va ofera o alternativa in zilele cele mai toride ale verii si solutia cu un mare aport la controlul umiditatii, a prafului si a mirosurilor neplacute.

   Cum functioneaza sistemul de racire exterior?

   Functioneaza pe principiul evaporarii apei in contact cu aerul cald din atmosfera, functioneaza cu ajutorul unei pompe, care, ridica presiunea apei pana la 60-100 atmosfere si cu ajutorul unor duze foarte fine, care absorb caldura din atmosfera scazand temperaturile cu 10-15 gCelsius. Prin aceste duze speciale, apa se evapora instantaneu, in contact cu aerul cald din atmosfera, sub forma de stropi, de dimensiuni microscopice, de doar 10 microni, creand o atmosfera de racoare cat mai placuta.

   Sistemul functioneaza intermitent, pentru a evita umiditatea in exces, iar pentru a evita picurarea apei la duza, pompa este dotata cu o valva electrica de descarcare a apei, iar duza este dotata cu un sistem de antipicurare, care face ca duza sa se inchida atunci cand presiunea apei scade.

   De ce sa alegem sistemul de racire exterior?

* Este un sistem 100% ecologic.

* Modalitatea de scadere a temperaturii cu 10-15g Celsius.

* Nu necesita modificari de structura ale locatiei.

* Costuri reduse de intretinere.

   Unde putem folosi sistemele de racire exterioara?

   Atat pentru confortul propriu:

* Terasa.

* Curte exterioara.

* Piscina.

   Cat si pentru prosperitatea afacerii dumneavoastra.

* Terase mari.

* Hoteluri.

* Ferme.

* Terenuri agricole.

* Sere.

* Pivnite de vin.

   La Perfekt Instal, veti putea beneficia de confortul climatic dorit si de urmatoarele avantaje:

* Consiliere profesionista,

* Sisteme de racire de cea mai buna calitate,

* Montaj profesional,

* Punctualitate si rapiditate in executarea sistemelor de racire de exterior.

 

 


Warning: include(../footere.php): failed to open stream: No such file or directory in /home3/rmon2719/public_html/aerconditionat-bistrita.ro/raciree.php on line 192

Warning: include(): Failed opening '../footere.php' for inclusion (include_path='.:/opt/alt/php56/usr/share/pear:/opt/alt/php56/usr/share/php') in /home3/rmon2719/public_html/aerconditionat-bistrita.ro/raciree.php on line 192