Aparate Aer Conditionat

Sisteme de ventilatie

Bistrita Nasaud

Acum si in Bistrita va oferim mobilier din inox conform cu standardele de igiena impuse bucatariilor profesionale, hote din inox, tubulaturi din inox etc.!

Sisteme de ventilatie Bistrita Nasaud

 

  Acum si in orasul Bistrita, societatea noastra Perfekt Air Systems va pune la dispozitie servicii de ventilatie (comercializare si montaj) pentru diverse spatii.

   Indiferent ca doriti sa intreprindeti o activitate in Bistrita sau in localitatile din jurul orasului, ventilarea spatiilor in care va veti desfasura activitatea respectiva este extrem de importanta pentru confortul termic al dumneavoastra, al angajatilor/al clientilor dumneavoastra.

   Scopul unui sistem de ventilatie consta in:

* eliminarea mirosurilor neplacute;

* eliminarea umiditatii/aburilor;

* eliminarea agentilor nocivi

si implicit in crearea unor conditii ambientale optime.

   Din ce se compune un sistem de ventilatie? In primul rand trebuie subliniat faptul ca, configurarea unui sistem de ventilatie depinde de urmatoarele variabile:

* debitul de aer - calculat in functie de volumul si destinatia (de destinatia unui spatiu, ex. restaurant, depinde numarul de schimburi de aer necesar) spatiului care urmeaza a fi ventilat din care rezulta puterea necesara ventilatorului;

* complexitatea spatiului si factorii poluanti existenti;

* posibilitatile de montaj existente;

* exigentele/cerintele beneficierului de la acel sistem. Ventilatia controlata a incaperilor se poate realiza in trei moduri:

- evacuarea aerului poluat - Sistem de ventilatie pe evacuare

- intoducerea aerului curat din exterior - Sistem de ventilatie pe intoducere

- combinarea celor doua metode - Sistem de ventilatie complet

   (Sistemului de ventilatie complet i se poate atasa, la randul lui, in functie de cerintele utilizatorului, un recuperator de caldura; apoi pe langa acest recuperator se poate pune o baterie de incalzire, o baterie de racire sau ambele variante)

   Un sistem de ventilatie relativ simplu se compune din:

1. ventilatorul propriu-zis

2. tubulatura

3. grile

   In spatiile bine inchise (grad de izolare ridicat, etanseitate ridicata) schimburile de aer cu exteriorul sunt mai scazute/reduse. De aici riscul formarii condensului, aparitiei mucegaiului cu efecte nocive asupra sanatatii ocupantilor. La polul opus, cresterea calitatii aerului din interiorul diverselor spatii datorita existentei unor elemente specifice ventilatiei naturale: lipsa etanseitatii geamurilor, usilor, a izolatiei termice, mici fisuri in pereti, determina mari pierderi de caldura cu efect in cresterea cheltuielilor beneficiarilor cu incalzirea.

   Pentru a remedia cele doua probleme (pe de-o parte insuficienta si calitatea precara a aerului din spatiile cu o buna izolatie termica, iar pe de alta parte pierderile de caldura din spatiile bine aerisite) si pentru a obtine un aer proaspat, curat in mod constant, se recomanda instalarea unui sistem de ventilatie complet/integral cu recuperare de caldura.

   Pentru informatii suplimentare vis-a-vis de sistemele de ventilatie sau pentru solicitari de oferte contactati-ne la numarul de telefon 0760.654.793 sau la adresa de email contact@perfectinstal.ro

 

 


Warning: include(../footere.php): failed to open stream: No such file or directory in /home3/rmon2719/public_html/aerconditionat-bistrita.ro/ventilatie.php on line 192

Warning: include(): Failed opening '../footere.php' for inclusion (include_path='.:/opt/alt/php56/usr/share/pear:/opt/alt/php56/usr/share/php') in /home3/rmon2719/public_html/aerconditionat-bistrita.ro/ventilatie.php on line 192